UniformeAda– Intrebare: Cum Comand?

# Raspuns
Daca unul sau mai multe dintre produse de pe site se potriveste cu specificatiile produsului pe care il cautati, exista doua modalitati de a-l comanda :

1. Prin intermediul cosului de cumparaturi din site:

In momentul in care ai gasit produsul care te intereseaza, da click pe poza pentru a intra in pagina de detalii a produsului respectiv, aici poti selecta marimea si culoarea.

Dupa ce ai selectat culoarea si marimea potrivita apasati butonul : ADAUGA IN COS.

Cosul de cumparaturi :
Dupa ce ai adaugat un produs, va aparea cosul tau de cumparaturi care contine produsele care le-ai adaugat si detaliile comenzii. In cosul de cumparaturi ai posibilitatea de a revizui lista cumparaturilor si de a sterge din produsele adaugate.

Daca doresti sa continui cumparaturile apasa butonul : CONTINUA CUMPARATURILE.

Daca ai facut modificari in cosul de cumparaturi si vrei sa le salvezi, trebuie sa apesi butonul : SALVEAZA MODIFICARILE.

Pentru finalizarea comanzii apasa butonul: TRIMITE COMANDA.

Pentru a putea trimite comanda este necesar sa completezi datele tale personale in formular, in cazul in care adresa la care doresti sa iti fie livrata comanda este diferita de adresa din buletin te rog sa introduci si o adresa de livrare.

Dupa ce ai adaugat toate datele personale valide, ai specificat modul de livrare si ai revizuit detaliile comenzii, poti efectua comanda apasand butonul : TRIMITE COMANDA.

In cazul in care doresti sa renuntati la comanda apasa butonul : ANULEAZA

Dupa efectuarea comenzii vei fii contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru confirmare. Un email de confirmare va fost trimis automat pe adresa de email de pe care sa facut comanda.

2. Telefonic:

Apeland numarul de telefon 0765577796 sau 0724222160 – Dana

De luni pana sambata intre orele 8-19.– Intrebare: Confirmarea telefonica a comenzii

# Raspuns
Inainte de a fii expediat coletul vei fi contactat telefonic pentru a confirma comanda si modul de livrare ales.

Confirmarea telefonica a comenzii se face in aceeasi zi daca comanda a fost facuta pana la ora 15,30 si in ziua urmatoare daca a fost facuta dupa ora 15,30.

Sambata si duminica nu se confirma telefonic si nu se livreaza comenzi.

Daca doresti sa schimbi sau sa anulezi comanda o poti face in momentul in care esti contactat telefonic pentru confirmarea ei.

Nu aducem produse prin comanda.

Te asiguram ca produsele noastre sunt originale.

Pentru comenzi mai mari pretul se poate negocia– Intrebare: Livrarea

# Raspuns
Livrarea se face in orice locatie din tara prin:

Curier Rapid sau Posta Romana: livrarea dureaza 24-48 h si costa aprox 15 ron, in orice locatie din tara.

Destinatarul primeste coletul la adresa specificata in maxim 2 zile de la expediere, impreuna cu factura sau bonul fiscal.

Comenzile facute pana la ora 16,00 vor fii expediate in aceeasi zi iar cele facute dupa ora 16,00 se expediaza in ziua urmatoare.

Taxele de livrare sunt suportate de catre client.

Sambata si duminica nu se expediaza comenzi.– Intrebare: Plata

# Raspuns
Plata se face in sistem ramburs, se achita contravaloarea comenzii si taxele de transport la primirea coletului.

Politica companiei de curierat nu accepta deschiderea coletelor decat dupa efectuarea platii.– Intrebare: Returnarea

# Raspuns
In cazul in care din diverse motive (nu va este buna marimea sau produsul nu corespunde specificatiilor sau are un defect de fabricatie), doresti sa returnezi produsul pentru a fii schimbat sau pentru a recupera cotravaloarea lui, acest lucru este posibil daca respecti urmatoarele conditii :

– apelezi telefonic numarul : 0762577796 sau 0724222160, in termen de 3 zile de la primirea coletului pentru a anunta returnarea lui.

– produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care ti-au fost livrate, sa nu fie derteriorate, sa nu aiba semne de purtare sau etichete lipsa, in caz contrar coletul va fi refuzat.

– clientul suporta taxele de transport

Produsele pot fi returnate prin Posta Romana si prin Curier Rapid.

Nu acceptam colete cu RAMBURS !

In cazul in care trebuie sa primesti alt produs in schimbul celui returnat, vei fii contactat pentru confirmare si produsul nou va fii expediat in aceeasi zi.

Daca doresti sa primesti contravaloarea comenzii, in maxim 10 zile de la primirea produsului, banii iti vor fi inapoiati prin transfer bancar. Pentru acest lucru avem nevoie de contul tau bancar.

Inlocuirea produselor se face numai in limita stocului disponibil.